Savanna Greywind, o tanara de 22 de ani, insarcinata in opt luni, a avut parte de un sfarsit teribil. Ea a fost data disparuta de acasa, iar abia acum politistii i-au gasit cadavrul in raul Red River din regiune.

Cazul a fost documentat, iar ce s-a aflat despre moartea tinerei e de-a dreptul oribil. Savanna a fost urmarita de catre un cuplu, William Hoehn si concubina lui, Brooke Crews.

Cei doi au dorit si au si reusit sa ii fure copilul tinerei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

El a prins-o cu o funie de gat pe Savanna, in timp ce ea i-a spintecat efectiv pantecul si a scos afara pruncul. 

Cei doi au aruncat cadvrul ei intr-un rau, iar pe micut l-au luat acasa si l-au crescut ca si cum ar fi fost copilul lor.

In fata magistratilor, cei doi criminali au sustinut alta teorie. Ei au spus ca tanara a decis sa le dea lor copilul si ca ei nu stiu ce s-a intamplat cu ea.

"Noi doar am ajutat-o. Nici nu stiam ca a murit sau ca a patit ceva. Regretam si acum ca nu am sunat la spital sau politie dupa ce am ajutat-o sa nasca", a spus femeia in fata anchetatorilor.

Copilul este un baiat perfect sanatos care a fost crescut cum trebuie de cei doi criminali. El a ajuns in custodia tatalui natural, iar cei doi urmeaza sa isi petreca restul vietii in inchisoare pentru fapta lor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si