Close sidebar
Close sidebar

La sase ani era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata acum celebrul model Thylane Blondeau

La sase ani, Thylane Blondeau a fost supranumita cea mai frumoasa fetita din lume. Ea intrase in lumea modei inca de la o varsta frageda, iar specialistii sustineau ca va ajunge una dintre cele mai cunoscute figuri din acest domeniu.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Modelul frabcez a intrat in atentia in presei in 2001, atunci cand, la zece ani, a aparut in reviste cunoscute care au starnit o serie de contraverse. Multi au considerat atunci ca, in ciuda frumusetii sale, micuta aparea in pictoriale nepotrivite pentru varsta ei. A pozat pentru reviste celebre, precum French Vogue, Jalouse sau Teen Vouge.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Thylane Blondeau a ajuns acum o adevarata domnisoara. Isi continua activitatea in acest domeniu, fiind extrem de activa pe retelele de socializare.

Are si un canal de Youtube si isi uimeste cei peste 274.000 de urmaritori pe Instagram. Totodata, ea a declarat ca isi doreste sa devina si actrita, potrivit fahsionista.com.

Sursa foto: facebook.com/ThylaneBlondeauOfficial

Sursa foto: facebook.com/ThylaneBlondeauOfficial

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI