O bătrână din Iași a încercat să alunge pisica vecinilor care îi invadase spațiul. Ea a început să arunce după felină cu cârja în care se sprijinea pentru a-o face să părăsească curtea. Dintr-o dată, femeia și-a pierdut echilibrul și a căzut, rănindu-se grav.

O femeie, în vârstă de 90 de ani, a ajuns la spital din cauza pisicii. Ce a pățit bătrâna

Ieșeanca a fost transportată de urgență la spital.

Acolo s-a prezentat cu mai multe traumatisme, printre care unul cranio-cerebral, fractură de col chirurgical și o contuzie toraco-abdominală. Bătrâna a fost internată pe secția de Neurochirurgie a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Sf. Spiridon din Iași.

Citeste si: Nepotul lui Emi Pian, reacție dură la adresa criticilor aduse unchiului său: „Băi românilor să vă zic ceva, voi sunteți ce-i mai răi oameni de pe pământ”

Citeste si: Coronavirus România 15 august 2020: Câte cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Coreea de Sud, număr mare de infectări cu Covid-19

Caz șocant în Australia

Caz șocant în Australia unde o bătrână a murit după ce a fost linsă de animalul său de companie. Pisica își zgâriase stăpână, în urmă cu doar câteva zile, așa că într-o noapte a decis să-și repare greșeala. Felina i-a lins rănile femeii în timp ce dormea.

La scurt timp, bătrâna a dezvoltat o formă gravă de meningită, favorizată de bacteriile din saliva animalului.

la spital din cauza pisicii
pisica care linge zgârieturi

Citeste si: Un nou sezon ''Teo Show'' incepe de luni, 24 august. de la ora 15:00, pe Kanal D

Boala agresivă a făcut-o pe femeie să stea în comă pentru nouă zile. Din cauză că starea ei de sănătate nu dădea semne să se îmbunătățească, familia bătrânei a decis ca aceasta să fie deconectată de la aparatele care o ajutau să mai trăiască.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si