Close sidebar
Close sidebar

La trei ani de la moartea arbitrului Bogdan Medrea s-a stins din viaţă şi tatăl său, Octavian Medrea

Însă o nenorocire în familia Medrea! La trei ani de la moartea fiului, s-a stins din viaţăa Octavian Medrea.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

La aproape trei ani distanţă de la moartea lui Bogdan Medrea, o nouă nenorocire s-a abăutut asupra familiei. Tatăl regretatului arbitru a murit în cursul zilei de vineri. Octavian Medrea era consilier local în comuna Măciuca. Un infarct i-a fost, din păcate, fatal.

Anunţul trist a fost făcut de primarul comunei Măciuca.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Am primit cu mare tristeţe vestea decesului lui Octavian Medrea chiar în timpul şedinţei de astăzi a Consilului Local. Acesta a trecut la cele veşnice la nici trei ani de la moartea fiului său, Bogdan, de la a cărui dispariţie subită a fost doarte marcat.

Octavian Medrea a fost un om deosebit, dedicat sută la sută comunei şi mai mereu aproape de cetăţeni, în toţi anii în care a îndeplinit funcţia de consilier local.

Cu toţii regretăm din suflet trecerea sa în nefiinţă şi sunrem alături de familia îndoliată, căreia îi adresăm sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a spus primarul comunei Măciuca, Mugur Mărcoianu.

Bogdan Medrea a murit fulgerător pe 27 ianuarie 2016. Fostul arbitru avea 44 de ani şi era internat la un spital din Bucureşti, însă nu a putut trece peste un atac celebral pe care l-a suferit. Totul a pornit de la o răceală care a evoluat neaşteptat.

Bogdan Medrea era căsătorit şi avea un băieţel de 5 ani. Fostul arbitru era şi preşedinte la CSM Rîmnicu Vîlcea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI