Close sidebar
Close sidebar

La un an de la moartea sa, Ioan Gyuri Pascu a fost omagiat pe scena de fostii sai colegi de la Divertis: „Mi-as fi dorit sa nu existe niciodata aceasta trista aniversare atat de vesela”

Gyuri Pascu a decedat pe 26 septembrie 2016, la 55 de ani.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Marti, 26 septembrie, la fix un an de cand Gyuri Pascu a decedat, in urma unui infarct, fostii sai colegi de la Divertis si mai multi cantareti l-au omagiat pe artist cu ocazia unui spectacol. Printre cei care au urcat pe scena s-au numarat Florin Constantin, Cristian Gretcu si Silviu Petcu, care au colaborat cu Gyuri in ultimii 30 de ani, dar si Mircea Baniciu, Mircea Rusu, Emeric Imre, Ducu Bertzi, Maria Gheorghiu, Leo Iorga si Vlady Cnejevici.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Mi-as fi dorit sa nu existe niciodata aceasta trista aniversare atat de vesela...La fel cum surasul Geocondei a trecut prin secole, Ioan Gyuri Pascu a fost surasul spectacolului nostru. Respect maxim si tot dragul din lume, numarului imens de spectatori care ne-au fost si ne-au ramas alaturi! Ce a fost a fost, ce va fi va fi, va veni candva ultima zi...”, a postat Florin Constantin, membru al trupei Divertis, dupa spectacol.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI