La 43 de ani, Codin Maticiuc, a sărbătorit mai ceva ca un star de la Hollywood. Împlinirea unei frumoase vârste a concis cu evenimentul de lansare a trailerului noului său film „Miami Bici 2”, iar petrecerea a fost una grandioasă.

Citește și: VIDEO- Eleganță...la superlativ. Ana Radu și-a lansat noua noua colecție de haine

Speak, cântăreț: „Suntem la o aniversare extraordinară la prietenului nostru Codin și celui de-al doilea copil „Miami Bici 2” și încep să mai renunț din anxietate.

Acolo unde sunt mulți oameni e groasă cu mine, sunt crazy pe distracție.”

Matei Dima, co-producător: „Suntem entuziasmați să vedeți o vedetă de la Hollywood plus două-trei personaje care sunt foarte cunoscute în social media. Eu zic că nivelul este de două ori mai bun decât primul.”

Filmul „Miami Bici 2” va apărea în cinematografe luna următoare

Producția „Miami Bici 2” va intra în cinematografe în luna noiembrie, însă până atunci, invitații s-au delectat cu trailerul mult așteptatului film.

George Mihăiță, actor: „Vreau să vă spun ceva nu veneam dacă nu mă convingea că merită, nu veneam pentru că ocolesc zonele astea, dar datorită lui am venit și voi veni oricând mă cheamă pentru că mi l-am făcut prieten.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Roxana Ionescu: „Suntem ca o  familie, chiar suntem o familie. Suntem ca o gască care îl apreciem mult de tot pe Codin și sper că și el pe noi. La mulți ani!”

„Miami Bici 2” este un film cu umor de calitate și aventuri spectaculoase. Povestea îi urmărește pe eroii Bilă și Piciu în Los Angeles, iar în peliculă apare și Joseph Adam, soțul Andei Adam.

Anda Adam, cântăreață: „Tura asta nu sunt aici doar în calitate de artist, ci în calitate de soție a actorului din „Miami Bici 2”.”

Alex Velea, cântăreț: „Mi se pare extraordinară petrecerea.”

Însă adevărata surpriză a serii a fost prezența unui invitat care nu este văzut prea des la astfel de evenimente: premierul Marcel Ciolacu. Îmbrăcat conform dress code-ului, într-un tricou cu imprimeu la care a asortat multă bună dispoziție, premierul a atras toată admirația. Demnitarul a recunoscut că în film se face referire la orașul său natal și nu avea cum să lipsească de la acest eveniment.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Marcel Ciolacu, premierul României: „Am înțeles că este cu Buzău. Probabil continuarea o să fie acolo? Urmează să vedem care sunt surprizele, nu cred că a fost o legătură cu mine. Am înțeles că unul dintre colegii care joacă este din Buzău și de acolo a venit ideea.”

Distracția a continuat până târziu în noapte, iar curioșii abia așteaptă lansarea producției propriu-zise.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si