Close sidebar
Close sidebar

Laptele de soia, bautura "sanatatoasa" care iti distruge glanda tiroida

Laptele de soia este o bautura care are numeroase beneficii pentru santatate, fiind bogata in calciu si vitamina D. Consumat in exces, aceasta bautura poate avea si efecte negative.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Laptele de soia contine mai multe toxine naturale, numite anitinutrienti. Daca o femeie consuma doua pahare de lapte de soia pe zi, s-ar putea sa aiba probleme cu menstruatia.

Totodata, in acest aliment exista un compus care are aceleasi proprietati ca vitamina B12, dar pe care organismul nu al poate asimila. Din acest motiv se ajunge la o deficienta de vitamina B12.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Consumul in exces de lapte de soia creste riscul de a se coagula celulele roşii din sange. De asemenea, un alt dezavantaj al consumului de soia este acela ca poate creste riscul de a dezvolta cancer la san, potrivit teotrandafir.com.

Pentru ca soia contine acid fitic, acesta impiedica digestia cuprului, a magneziului, a fierului şi a calciului si a iodului din organism, motiv pentru care glanda tiroida ar putea avea de suferit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI