Close sidebar
Close sidebar

Lara Fabian revine in Romania. Celebra cantareata sustine doua concerte, pe 29 martie la Cluj si pe 31 martie la Bucuresti!

In acest weekend puteti sa va cumparati bilete la un concert senzational.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lara Fabian revine pe 29 martie la Cluj, si pe 31 Martie la Bucuresti. Iata ce ne-a dezvaluit artista in exclusivitate inainte de venirea in Romania!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Muzica e iubirea pe care o am pentru publicul meu si pe care publicul meu o are pentru mine. Incerc sa iau totul cu multa simplitate in fiecare zi. Am un sot extraordinar care are foarte mare grija de fetita noasta si care e cel mai bun lucru din viata mea, cel mai bun suport pe care mi-l pot imagina", ne-a declarat Lara Fabian.

Asa ca, nu ratati doua spectacole pe cinste in care aveti ocazia sa o vedeti live pe una dintre cele mai apreciate cantarete din lume, Lara Fabian. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI