După ce în urmă cu câteva zile i-a transmis o scrisoare Larisei prin intermediul căreia îi spunea că nu are de gând să renunțe la inima ei, Bogdan i-a declarat frumoasei concurente război în gala de duminică a emisiunii „Casa Iubirii”.

Bogdan și Ștefan s-au luptat pentru a ajunge la inima Larisei, iar în ediția de duminică concurenta și Bogdan și-au adresat mai multe cuvinte dure.

De la cuvinte frumoase la un război în toată regula

Un nou scandal a izbucnit în Casa Iubirii, iar de această dată în centrul atenției sunt Bogdan și Larisa. Dacă cu puțin timp în urmă cei doi făceau pași importanți pentru a se cunoaște mai bine și pentru a încerca să formeze un cuplu, de această dată Bogdan și-a schimbat planurile și gândurile și în ediția de duminică a început să îi spună cuvinte dure celei pe care o plăcea.

Totul ar fi pornit după ce Larisa l-a refuzat pe Bogdan acuzându-l că se comportă diferit față de ea. De data aceasta, Bogdan a spus că nu ar fi simțit, de fapt, nimic față de ea, iar lucrurile dintre el și Ștefania ar fi mult mai „înflăcărate”.

Discuția aprinsă dintre cei doi nu s-a oprit aici și Bogdan a spus că Larisa nu este o persoană atât de asumată precum concurenta susține și că se consideră o persoană mult mai importantă decât este.

Citește și: VIDEO- „Casa iubirii”, un nou sezon, la Kanal D. Noi concurenții sunt pregătiți să-ți întâlnească marea dragoste

Larisa a reacționat după cuvintele lui Bogdan și nu a tăcut. Frumoasa concurentă l-a acuzat pe Bogdan că nu face nimic real în emisiune și a spus că ar juca un rol.

Larisa la atenționat pe Bogdan cu privire la faptul că ar putea avea pe viitor reacții mult mai urâte în contextul în care o va mai deranja.

„Andreea Mantea: Are dreptate, ești vulpea care nu ajunge la struguri și zice că sunt acri?

Citește și: VIDEO- Mihaela și Radu, câștigătorii „Casa iubirii”, sezonul 2. Cei doi au furat inima telespectatorilor

Bogdan: Nu, o să demonstrez chestia asta.

Larisa: Când n-o să ajungi la Ștefania, o să demonstrezi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bogdan: La tine nu mai era nimic de demonstrat, pentru că nu am simțit nimic cu tine.

Citește și: Noii concurenți de la “Casa iubirii”, la primele interacțiuni sub lumina reflectoarelor! Află cine sunt cele 7 fete și cei 7 băieți care își caută dragostea în noul sezon “Casa iubirii”, la Kanal D

Larisa: Păi normal, dacă nu ți-am oferit nimic, ce să simți? Singura conexiune era aia de dimineață.

Bogdan: Nici Ștefania nu mi-a oferit nimic și uite că cu ea am simțit.

Larisa: O îmbrățișare.

Citește și: Audiențe uriașe pentru Marea Finală "Casa Iubirii"! Peste 1.7 milioane de fani, cu ochii pe Kanal D pentru a afla deznodământul celui de-al doilea sezon al reality show-ului

Bogdan: Nu o îmbrățișare, o discuție, pe care tu n-ai putut s-o ai pentru că nu ești asumată, așa cum zici, viața mea.

Calmează-te puțin.

Larisa: Tu ai mai multe vieți precum pisica. Mai trebuie două fete.

Bogdan: De ce te interesează pe tine de mine, câte vieți am? Pot să am șapte, nu nouă.

Citește și: Mihaela și Radu, câștigătorii celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”!

Larisa: Bine, gata. Ai avut prea multă atenție din partea mea.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”- radioimpuls.ro

Bogdan: Da, s-a găsit prințesa Angliei să comenteze.

Patrick: Vezi că ai dat-o urât.

Citește și: Astazi, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D- Marea Finală a celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”!

Bogdan: N-am dat-o urât, dar așa e. Se vede altceva ea. Se vede cel mai sus.

Julia: Așa o vedeai și tu.

Bogdan: Nu e așa. Dacă vă uitați la serial, o să vedeți că am zis numele Ștefania și Virginia în discuțiile mele. Nu erai tu vulpea sau strugurii. (…)

Larisa: Tu ești un actor foarte bune, frate.

Andreea Mantea: Crezi că nu este sincer? Crezi că este doar actorie? Nimic real? Crezi că n-a simțit nimic când a îmbrățișat-o pe Ștefania?

Larisa: A simțit fata, eu știu ce a simțit?! Eu așa reactionez când cineva mă deranjează. Să nu mă mai deranjeze niciodată în viața lui, că pot mai mult de atât.

Bogdan: Extraordinar”, a discuția aprinsă dintre concurenți. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si