Larisa a fost la un pas de a porni un adevărat scandal împotriva Kingăi după ce aceasta din urmă a spus că Larisa i-ar fi propus să aibă o relație fake cu Ionuț.

Care a fost reacția Kingăi?

Kinga a început să plângă și să spună cuvinte grele la adresa Larisei și a lui Ionuț. Aceasta susține că cei doi vor să pară cuplul perfect, dar cu toate acestea ei nu mai sunt împreună.

Mai mult decât atât ea spune că în afara casei cei doi au o relație destul de agitată și se întâlnesc rar.

ceartă larisa și kinga

Ceartă între Larisa și Kinga

De asemenea, Kinga a mai spus că Larisa i-a mai zis să formeze un cuplu fake cu Ionuț. Când a auzit aceste lucruri, blondina și-a ieșit din minți și a vrut să o atace pe Kinga, motivând că nu este corect să i se pună cuvinte în gură.

Citeste si: Ionuț, replici tăioase pentru Larisa de la ”Casa Iubirii”. Concurentul se declară dezamăgit de fosta iubită

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Frustrarea mea e alta. Frustrarea mea este că voi în afara casei sunteți prieteni cu beneficii și aici faceți pe îndrăgostiții pentru că pică foarte bine. Eu când spun ceva ori am dovadă, ori am auzit ceva, ori am văzut ceva, iar de data asta eu am auzit cu urechile mele”,   a mărturisit Kinga.

Cu lacrimi în ochi, Kinga continuă afirmațiile, timp în care Larisa își iese din minți. 

La scurt timp după incidentul provocat de Kinga, în care aceasta spune că ar fi făcut o glumă, stropindu-l pe unul din băieți cu apă și lucrurile degenerând, Andreea Mantea a intervenit pentru a-i comunica acesteia faptul că va fi pedepsită cu o posibilă descalificare de această dată pentru gestul ei, urmând ca soarta ei în emisiunea să fie decisă de voturile colegilor ei.

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, Kinga a început să-și ceară iertare tuturor colegilor ei pentru gestul ei deplasat.

Andreea Mantea i-a invitat pe rând pe toți concurenții să meargă să voteze pro sau contra în ceea ce privește plecarea Kingai din Casa iubirii, timp în care blondina a stat că pe ace în așteptarea verdictului serii.

După câteva momente de suspans, Andreea Mantea a comunicat faptul că decizia concurenților a fost ca tânăra să rămână în Casa iubirii, potrivit Kanal D. 

Citeste si: Un nou scandal în ”Casa Iubirii”: ”Nu mai mințiți camerele”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si