În timpul competiţiei Exatlon, Larisa Vasile s-a împrietenit cu Diana Belbiţă, iar prietenia lor a continuat şi după întoarcerea din Republica Dominicană. În ultima perioadă, programul celor două nu a prea fost comun şi asta deşi Diana Belbiţă s-a mutat în Bucureşti, unde merge la antrenamente intense.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De câteva zile, Larisa Vasile se află într-o vacanţă în Italia. În zona în care locuieşte o altă fostă concurentă Exatlon, însă din cel de-al doilea sezon. Este vorba despre Ana Simia Ţăran, o Războinică eliminată în urmă cu câteva săptămâni.

Cele două foste atlete Exatlon s-au distrat împreună şi au făcut multe poze, pe care le-au urcat pe paginile de socializare.

Fanii Larisei au fost surprinşi să o vadă împreună la Ana Simia şi au întrebat-o dacă sunt prietene. Larisa Vasile le-a răspuns tuturor că este buna prietenă cu fosta concurentă din cel de-al doilea sezon Exatlon, iar imaginile chiar demonstrează acest lucru. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si