Larisa Vasile a fost una dintre cele mai indragite concurente de la Exatlon, fiind de altfel si ultima fata ramasa in echipa Faimosilor. Larisa Vasile s-a intors in tara cu cateva zile inaintea finalei de la Exatlon si a fost intampinata la aeroport de sotul ei, Shady. Acesta a povestit ca si-a asteptat iubita cu mult dor si ca de cand s-au cunoscut, niciodata nu au fost despartiti atat de mult timp.

 

Larisa Vasile a avut parte la intoarcerea de la Exatlon de mai multe surprize din partea sotului ei. Printre cadourile pregatite de Shady a fost si un set de bijuterii, care contine si lantul cu medalionul sub forma de gantere, pe care Larisa il poarta de atunci ca un talisman. Doar la evenimentele mondene, unde trebuie sa fie eleganta si unde tinuta nu se potriveste cu respectivul lantisor, Larisa renunta la el.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medalionul cu "gantere" simbolizeaza pasiunea pentru sport al Larisei Vasile, fosta concurenta de la Exatlon fiind antrenoare de fitness. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si