Jurata Mel B, fosta componenta a formatiei Spyce Girl, cea i-a oferit Laurei "butonul de aur" inca din prima etapa a concursului a spus acum ca Laura il merita din plin.
"Din acest motiv facem acest show, ca sa putem sa gasim oameni ca tine. Esti o persoana atat de speciala si de talentata. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atat de impresionat si atat de fericit pentru tine" i-a spus Simon Cowell, un alt membru al juriului.
Laura Bretan are 13 ani si s-a nascut la Chicago, intr-o familie de romani, relateaza stirileprotv.ro.

Jurata Mel B, fosta componenta a formatiei Spice Girl, cea i-a oferit Laurei "butonul de aur" inca din prima etapa a concursului a spus acum ca Laura il merita din plin.

"Din acest motiv facem acest show, ca sa putem sa gasim oameni ca tine. Esti o persoana atat de speciala si de talentata. Ne-ai terminat cu vocea ta.

Sunt atat de impresionat si atat de fericit pentru tine" i-a spus Simon Cowell, un alt membru al juriului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Laura Bretan are 13 ani si s-a nascut la Chicago, intr-o familie de romani, relateaza stirileprotv.ro.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si