Close sidebar
Close sidebar

Laura Bretan a facut din nou spectacol la "America's Got Talent". Juratii au coplesit-o cu cuvinte de lauda

Intr-o noua etapa a concursului "America's Got Talent", tanara Laura Bretan, castigatoarea concursului "Romanii au talent", a reusit sa impresioneze din nou juriul, interpretand melodia The Prayer.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurata Mel B, fosta componenta a formatiei Spyce Girl, cea i-a oferit Laurei "butonul de aur" inca din prima etapa a concursului a spus acum ca Laura il merita din plin.
"Din acest motiv facem acest show, ca sa putem sa gasim oameni ca tine. Esti o persoana atat de speciala si de talentata. Ne-ai terminat cu vocea ta. Sunt atat de impresionat si atat de fericit pentru tine" i-a spus Simon Cowell, un alt membru al juriului.
Laura Bretan are 13 ani si s-a nascut la Chicago, intr-o familie de romani, relateaza stirileprotv.ro.

Jurata Mel B, fosta componenta a formatiei Spice Girl, cea i-a oferit Laurei "butonul de aur" inca din prima etapa a concursului a spus acum ca Laura il merita din plin.

"Din acest motiv facem acest show, ca sa putem sa gasim oameni ca tine. Esti o persoana atat de speciala si de talentata.

Ne-ai terminat cu vocea ta.

Sunt atat de impresionat si atat de fericit pentru tine" i-a spus Simon Cowell, un alt membru al juriului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Laura Bretan are 13 ani si s-a nascut la Chicago, intr-o familie de romani, relateaza stirileprotv.ro.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI