Referitor la ieșirea Laurei, Larisa consideră că este determinată de faptul că aceasta s-a îndrăgostit de  Emanuel, iar atitudinea lui o face să sufere.

Xenia a început să se gândească la anumite lucruri în  momentul în care Laura a fost surprinsă că plânge. Mai multe fete au fost emoționate de lacrimile Laurei.

Ce părere are Laura despre Emanuel?

”Parcă e prea multă presiune”, a

declarat Laura.

Bianca a considerat faptul că Emanuel nu o place pe Laura, de aici și comportamentul față de ea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Când îți place mult o fată...nu te poți exterioriza așa ușor cum o faci tu cu ea”, a spus Bianca. Emanuel a recunoscut că atunci când se întâlnea cu Laura prin casă tresărea, însă tânărul nu mai este de aceeași părere acum.

”Am spus de o sută de ori că nu-mi place să vină, să arunce, nu-mi place. Îmi place de el, e drăguț”, a

spus Laura.

Care este atitudinea lui Emanuel?

Emanuel s-a prezentat  interesat de Laura, dar se pare că și-a schimbat părerea de mai multe ori. După glumele făcute despre înălțimea Laurei, Emanuel a spus că nu-l mai interesează.

Fiind foarte schimbător,  Emanuel  a fost întrebat de ce nu face nimic în privința Laurei, iar acesta a răspuns că nu-l interesează Laura.

Citeste si: Nicoleta și Sorin au planuri serioase de viitor. Ce au mărturisit cei doi îndrăgostiți la date

Mulți consideră că atitudinea lui Emanuel este deranjantă. Acesta a întrebat-o pe Xenia dacă vrea să înceapă cu ea, fiind versiunea mai bună a lui Radu. Astfel Emanuel a taxat-o pe Laura pentru intervenția sa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si