Close sidebar
Close sidebar

Laura Cosoi este în doliu. Tatăl ei a murit

Laura Cosoi este copleșită de durere după ce tatăl ei s-a stins. S-a luptat până în ultima clipă cu noul tip de coronavirus.

Mircea Pop,

Laura Cosoi este în doliu. Tatăl ei a murit

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marius Cosoi era într-o formă fizică destul de bună, dar din păcate problemele medicale de care suferea de ceva vreme au dus, în cele din urmă, la deces. Fostul antrenor suferea de diabet zaharat, boală care a agravat infectarea cu COVID-19.

Citeste si: Carmen Iohannis este în doliu. Ce a postat soția președintelui pe Facebook

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Ne-a anunțat familia astăzi de dispariția domnului profesor. Este cumplit, suntem cu toții în stare de șoc. Încă ne anunțăm o parte dintre colegi, anunțăm profesorii pensionari. Mai multe nu știm deocamdată”, a declarat Elena Calistru, director al Colegiului Național Iași, informează bzi.ro.

Cine a fost Marius Cosoi

Marius Cosoi a fost profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași, fiind inclusiv președinte de club.

Ultima oară când a antrenat echipa de baschet feminin a promovat în divizia A, tatăl actriței dedicându-și întreaga viață sportului.

Citeste si: Actorul Bert Belasco a murit, la doar 38 de ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI