Laura a reușit să rămână în competiția iubirii doar trei săptămâni exprimându-și regretul față de ceea ce s-a întâmplat în timpul emisiunii. Mai mult, tânăra a sperat la formarea unui cuplu cu Emanuel, mai ales ca își dorea foarte mult o relație serioasă și stabilă.

Citeste si: Andreea de la "Casa Iubirii", în lacrimi după ce Emanuel a descoperit imagini deocheate cu ea în mediul online (VIDEO)

"Am simtit multa presiune din partea fetelor si cand m-a intrebat Larisa de Emanuel, atunci am izbucnit in plans, a le-a mărturisit Laura colegilor de la WOWbiz în cadrul emisiunii  Culisele IubiriiMa durea foarte tare in gat. Nu avea nicio legatura Radu, imi placea de acasa, insa cand l-am vazut in realitate si l-am cunoscut, nu mi-a mai placut. Erau draguti Xenia si Radu, insa el nu era atat de matur. Xenia isi doreste pe cineva matur. Eu nu am tras de el, l-am luat sa dansam. Oamenii de acasa au inteles.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Eu stiam ce s-a intamplat acolo. Nu cred ca stia cum sa isi justifice votul si i-a venit dintr-o data." 

Laura regretă că nu a reușit să formeze un cuplu cu Emanuel

"Nu stiu daca s-au facut strategii neaparat. Doar doi dintre baieti nu m-au votat. Logic ca au vorbit intre ei. Emanuel este un baiat frumos, are un suflet bun, imi doresc sa fie fericit.

Este mai nebun, sper sa isi gaseasca pe cineva. El se juca. Cu mine nu a simtit. Eu i-am oferit sanse, lui i s-a parut mult sa imi aduca o farfurie de paste. Eu stiu ce merit si nu mi s-a parut prea mult. In joaca am avut o compatibilitate. Imi doresc pe cineva matur cu care sa fac o familie.

Citeste si: Otilia Bilionera, mărturisiri tulburătoare, la “În Oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

As fi incercat sa-l cunosc daca nu era intr-o alta relatie. Asteptam sa vad din partea lui, nu ma aruncam asa. Nicoleta trebuie sa aiba incredere in el si in relatia cu el. Eu am zis ca nu ma voi baga niciodata intr-un cuplu, a mai ținut să precizeze Laura.

Citeste si: Romică Țociu este invitatul ediției de sâmbătă al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si