Laura a făcut dezvăluiri în premieră la KanalD. Ea a vorbit inclusiv despre speculațiile că ar fi fost îndrăgostită de Sorin.

Invitată în emisiunea Culisele iubirii, prezentată de Bianca Comănici, Laura a menționat că regretă că a fost eliminată, deoarece și-a dorit să cunoască pe cineva cu care să construiască o relație.

Citeste si: Un nou conflict în "Casa Iubirii". Cele mai noi concurente, Raluca și Andreea sunt la cuțite

Tânăra a declarat că l-a plăcut pe Sorin încă de când l-a văzut prima dată, însă nu s-a putut apropia de el, deoarece acesta era într-o relație cu Nicoleta. Tot aceasta a povestit și despre Emanuel, cel cu care ar fi putut forma un cuplu, însă a menționat că acesta se juca cu ea.

Laura: Nicoleta trebuie să aibă încredere în Sorin

"Mi-ar fi placut de Sorin. As fi incercat sa-l cunosc daca nu era intr-o alta relatie. Asteptam sa vad din partea lui, nu ma aruncam asa. Nicoleta trebuie sa aiba incredere in el si in relatia cu el. Eu am zis ca nu ma voi baga niciodata intr-un cuplu", a explicat Laura pentru Culisele Iubirii

Laura, eliminată din "Casa Iubirii" după doar trei săptămâni  

După doar trei săptămâni în "Casa Iubirii", Laura a fost nevoită să plece acasă. La gala din 28 august, ea și George au primit cele mai multe voturi de eliminare din partea colegilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

George a fost salvat de voturile telespectatorilor și Laura a fost nevoită să își ia "La revedere" de la concurenții din Casa Iubirii.

Citeste si: Doi concurenți au fost la un pas de bătaie în ”Casa Iubirii”

"O diferență de doar 4 voturi a făcut ca un cuplu să nu fie despărțit în această seară, aici. Nu vă mai jucați!", a transmis Andreea Mantea.

Prima reacție a Laurei după ce a fost întrebată de moderatoare ce i-a plăcut cel mai mult la Casa Iubirii: "Toată această experiență mi-a plăcut", a spus ea.

"Totul a fost frumos. Urâte au fost doar certurile. Aș repeta oricând această experiență", a spus Laura. Ea i-a transmis lui George să aibă grijă de Maria.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cine este Laura  

Laura are 25 de ani, este din Ploiești și în viața de zi cu zi este reprezentant de vânzări.

La intrarea în show-ul de la KanalD, Laura a dezvăluit că este o persoană deschisă și optimistă și speră că viață ei să capete un sens bun odată cu intrarea în emisiune.

Tânăra a încercat să își caute jumătatea mult visată în show-ul matrimonial, dar jocurile de culise ale concurenților au scos-o prea repede din emisiune. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si