Recunoscut pentru melodiile pline de viață cu care își surprinde, de fiecare dată, admiratorii, Laurențiu Crăciun a fost el surprins, de această dată. Responsabilă este nimeni alta decât soția lui, care a avut o solicitare mai puțin obișnuită.

Laurențiu Crăciunc, artist: „Sunt un pic luat prin surprindere pentru că m-a sunat soția: băi, bagă niște murături, fă ceva pentru mine. M-am gândit la o rețetă simplă, cu toate că pentru mine nu este așa de simplă.

M-am gândit să bag niște castraveți în saramură.”

Odată acceptată provocarea, Laurențiu s-a pus pe treabă. Un singur lucru a omis, totuși, să menționeze: nu numai că nu a pus în viața lui murături, dar nici nu este „prieten” cu bucătăria.

Citește și: VIDEO- Provocare inedită în Franța: Lăsați să fure din magazin dacă reușeau să întreacă la fugă un fost campion

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”- wowbiz.ro

Laurențiu Crăciunc, artist:   „Prima dată o să pun un pic de apă la fiert. Cine gătește la voi în familie? Cine știe. Ai aprins vreodată aragazul acesta? Da. Din prima, nu? Da, ochiul greișit. Oameni buni să nu râdeți de mine n-am făcut în viața mea. La mine în casă întotdeauna tata punea murături și mama îl ajuta, dar lui îi plăcea.”

Deși a avut în familie posibilitatea să își perfecționeze tehnica pentru murături, Laurențiu a preferat muzica prin care reușește să înveselească pe toată lumea. De altfel, pentru această toamnă a pregătit deja o surpriză muzicală autentică românească.

Ce surpriză i-a pregătit Laurențiu soției sale

Dacă murăturile nu prea ies, Laurențiu reușește să-și surprindă altfel soția: cu o vacanță exclusivistă.

Laurențiu Crăciunc, artist:   „Am să plec în Japonia 2 săptămâni cu soția mea și sper să vin mai încărcat un pic pentru că urmează după aceea perioada sărbătorilor de

iarnă, unde o să fiu foarte solicitat.”

În paralel cu planificarea vacanței, artistul are grijă și de un alt proiect de suflet: construcția casei sale din Izvorani, în care speră să se mute până la sfârșitul acestui an.

Laurențiu Crăciunc, artist:   „Casa noastră pe care am început-o acum 3 ani de zile este la Izvorani pe Lacul Snagov. Este o zonă superbă. Eu am o vorbă sunt cel mai sărac de acolo.”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si