Close sidebar
Close sidebar

Laurențiu Reghecampf a depus plângere împotriva Anamariei Prodan, după întâlnirea la Tribunal

Anamaria Prodan a mărturisit pe rețelele de socializare că Laurențiu Reghecampf i-a făcut o nouă plângere la poliție după întâlnirea de la Tribunal.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut cel de-al doilea termen în procesul de divorț, iar impresara a fost însoțită de Bebeto, fiul ei și al antrenorul, dar și de Sarah Dumitrescu, fiica sa cea mică.

Citeste si: Prima imagine cu Anamaria Prodan și iubitul. Ce origine regală are și cât de des merge impresara la el, în Dubai

Laurențiu Reghecampf a depus plângere împotriva Anamariei Prodan

Impresara a mărturisit pe rețelele de socializare că Laurențiu Reghecampf a depus o nouă plângere la Poliție după întâlnirea de astăzi.

Citeste si: VIDEO| Anamaria Prodan s-a prezentat la tribunal în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

''Am fost anunțată că Reghe a depus azi o nouă plângere la Secția 2 de Poliție.

Mare îți e Grădina, Doamne! Ne e milă de el'', a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Cei doi s-au revăzut după o lungă perioadă de timp

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit astăzi față în față la Tribunal, după lungă perioadă de timp. Vedeta și-a făcut apariția împreună cu cei doi copii ai săi și a fost îmbrăcată într-o ținută de culoare neagră.

Citeste si: Suma incredibilă pe care o plătește Bianca Drăgușanu pentru locul de parcare. E cât un salariu în România

”Noi îl cunoaștem foarte bine. El își va da seama de lucrurile acestea, dar va fi foarte târziu. Noi știm că o să i se facă dor, n-are cum să nu ne iubească. Nici noi nu putem spune că nu-l iubim, el a fost soarele familiei noastre.

Lui e foarte teamă, nu pot să cred că după aproape 14 ani nu își mai iubește copilul. Sau pe ele (n.r. fetele) nu le mai iubește”, a declarat Anamaria Prodan, pentru  click.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI