Close sidebar
Close sidebar

"Le-a dat cu tabla in cap pana s-a spart". Declaratia tulburatoare a mamei din Arad a carei fiica a fost abuzata de antrenoarea ei

Mama unei tinere jucatoare de baschet din Arad atrage atentia asupra agresiunilor fizice si verbale la care sunt supuse zilnic adolescentele care practica acest sport. Antrenoarea le loveste si le umileste pe fete "pentru a face performanta".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 “Imi cer iertare Toni, copilul meu...imi cer iertare pentru ca am fost lasa...nu am avut puterea sa ma opun agresiunilor verbale si psihice la care ai fost supusa de-a lungul anilor in care ai practicat baschet”, a scris pe Facebook mama unei tinere jucatoare de baschet din Arad.

Mama Antoniei, Olivia Brosovszki- la randul ei antrenoare de atletism si profesoara de educaţie fizica- a acceptat sa povesteasca pentru Gazeta Sporturilor prin ce a trecut fiica sa si ce a determinat-o sa vorbeasca despre teroarea la care tanara jucatoare de baschet a fost supusa in ultimii 6 ani!

Olivia Brosovszki o acuza pe antrenoarea de baschet ldiko Seres-Prisacariu ca agreseaza fizic si verbal sportivele, pentru a face performanta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Au fost parinţi care si-au retras copiii. Am facut sedinţa acum doi ani pentru ca la un turneu de U-15, efectiv le-a bagat pe fete in vestiar si le-a spart tabla de cap. Atunci a fost circ foarte mare. 

- Le-a lovit?

- Da, le-a dat la fiecare cu tabla in cap pana a spart tabla. Le-a dat cu colţul de la tabla.

- Fata dumneavoastra era acolo?
 

- Nu, fata mea nu a fost acolo. Copilul meu nu a fost batut. A tras-o de doua ori de par si atat.

Atunci, a fost o discuţie aprinsa intre parinţi, dar s-au format doua tabere. Unul dintre parinţi a vorbit chiar ca se poate face dosar penal, dar s-a ajuns la concluzia ca sa-i mai dea o sansa. Acolo a fost problema. Parinţii care au iniţiat sedinţa respectiva au trebuit sa-si retraga fetele dupa o luna”, a declarat mama fetei pentru Gazeta Sporturilor. 

Intreaga poveste AICI.

Sursa foto: Facebook

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI