Close sidebar
Close sidebar

Le-a explodat centrala pe lemne si totul s-a facut praf! Proprietarul da vina pe sotie

De 5 ani faceau focul in fiecare iarna la centrala pe lemne fara sa se intample nimic. Pana aseara, cand instalatia a explodat si le-a distrus caminul... Totul s-a facut praf. Bucati de tencuiala si geamuri sparte au cazut pe proprietara locuintei. ##VIDEO37549##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

In momentul exploziei, in casa se aflau doua persoane. Femeia se afla chiar in camera in care era centrala termica, iar barbatul era in alta incapere. La un moment dat, instalatia a cedat din cauza presiunii.

Radu Stoica: A ramas nevasta-mea, s-a apucat ea sa faca focul si nu stie.  A sarit soba in sus. A bagat multe lemne? Da.

Din fericire, cele doua persoane nu au fost ranite, dar proprietara a tras o sperietura zdravana. In plus, si locuinta de alaturi a fost afectata. Suflul exploziei a facut ca bucati din tencuiala sa cada peste o adolescenta.

Eugen Chirita- purt. de cuv. I.S.U. Galati: In acest moment este recomandat san u se mai locuiasca pana nu vin expertii sa-si exprime punctul de vedere, vizavi de siguranta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cele doua persoane care locuiesc in casa in care a avut loc explozia vor sta o perioada la copii, pana cand locuinta va fi refacuta. Imobilul apartine Primariei din Galati, iar chiriasii nu aveau asigurare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI