Au fost emoții uriașe la gala eliminatorie din "Casa Iubirii": Marinel, Radu și Patrick s-au înscris pe lista celor ce vor să plece acasă.

Citește și: Andreea Mantea, emoții incredibile pentru ziua de naștere a fiului ei! „Ziua în care am descoperit o altfel de iubire”

Doar unul dintre ei a fost ales de public să părăsească emisiunea, iar moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a făcut anunțul.

Favoritul săptămânii a fost Robert, așa că el a trebuit să voteze o a treia persoană pentru eliminare, iar acela a fost Patrick.

Trei vedete din "Casa Iubirii", propuse spre eliminare

Patrick, Bianca, nominalizarea băieților, și Marinel, nominalizarea fetelor, au pășit cu curaj în fața eliminării din emisiune.

Unul dintre ei a primit șansa să plece acasă, după o aventură emoționantă în emisiunea matrimonială de la Kanal D.

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial și din întreaga țară

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Am asistat la o gala incendiară, căci încă de la începutul sezonului cei trei au fost prezenți în "Casa Iubirii". 

Ce a declarat Marinel după eliminarea din "Casa Iubirii"

Marinel a fost cel desemnat să plece din emisiune, iar Bianca le-a făcut un semn misterios concurenților după ce a fost salvată în ultima clipă: "sunt cu ochii pe voi", a părut să le sugereze îndrăgita concurentă.

Citește și: Tensiuni în gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii”. Patrick are un mesaj tranșant pentru Patricia

Marinel a spus că părăsește emisiune cu gânduri bune și a mărturisit că avea nevoie de "multă, multă liniște".

"Le-a ieșit strategia", a spus Marinel zâmbind după anunțul făcut de Andreea Mantea.

"Am zis că le dau fetelor căpșuni să le ajungă trei ani, să nu mai mănânce. În ultima vreme s-a văzut că nu m-am simțit prea bine, am nevoie de multă multă liniște. Acum vreau să mă relaxez și să mă gândesc mai mult la mine", a spus Marinel.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Concurentul eliminat din Casa Iubirii a mai spus că în ultima perioadă a deviat puțin de la el însuși și s-a concentrat pe altceva. 

"Nu mai îmi găseam locul, nu am reușit să mă mai deshid și de asta îmi pare rău", a mai spus Marinel.

El speră să ajungă la casa lui.

Marinel și-a programat deja nunta- va fi în 2026 de ziua lui de naștere.

Emisiunea ,,Casa Iubirii", o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si