Close sidebar
Close sidebar

"Le-a ieșit strategia". Anunț neașteptat după eliminarea-șoc din "Casa Iubirii"

Momente incredibile în "Casa Iubirii", sezonul doi. La gala eliminatorie de duminică seara, au ajuns în fața deciziei finale trei dintre cei mai îndrăgiți concurenți din emisiune - Bianca, Marinel și Patrick. Doar unul dintre ei a plecat acasă.

Sorin Negru,

Eliminare-șoc în Casa Iubirii 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au fost emoții uriașe la gala eliminatorie din "Casa Iubirii": Marinel, Radu și Patrick s-au înscris pe lista celor ce vor să plece acasă.

Citește și: Andreea Mantea, emoții incredibile pentru ziua de naștere a fiului ei! „Ziua în care am descoperit o altfel de iubire”

Doar unul dintre ei a fost ales de public să părăsească emisiunea, iar moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a făcut anunțul.

Favoritul săptămânii a fost Robert, așa că el a trebuit să voteze o a treia persoană pentru eliminare, iar acela a fost Patrick.

Trei vedete din "Casa Iubirii", propuse spre eliminare

Patrick, Bianca, nominalizarea băieților, și Marinel, nominalizarea fetelor, au pășit cu curaj în fața eliminării din emisiune.

Unul dintre ei a primit șansa să plece acasă, după o aventură emoționantă în emisiunea matrimonială de la Kanal D.

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial și din întreaga țară

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Am asistat la o gala incendiară, căci încă de la începutul sezonului cei trei au fost prezenți în "Casa Iubirii". 

Ce a declarat Marinel după eliminarea din "Casa Iubirii"

Marinel a fost cel desemnat să plece din emisiune, iar Bianca le-a făcut un semn misterios concurenților după ce a fost salvată în ultima clipă: "sunt cu ochii pe voi", a părut să le sugereze îndrăgita concurentă.

Citește și: Tensiuni în gala de duminică a emisiunii ”Casa Iubirii”. Patrick are un mesaj tranșant pentru Patricia

Marinel a spus că părăsește emisiune cu gânduri bune și a mărturisit că avea nevoie de "multă, multă liniște".

"Le-a ieșit strategia", a spus Marinel zâmbind după anunțul făcut de Andreea Mantea.

"Am zis că le dau fetelor căpșuni să le ajungă trei ani, să nu mai mănânce.

În ultima vreme s-a văzut că nu m-am simțit prea bine, am nevoie de multă multă liniște. Acum vreau să mă relaxez și să mă gândesc mai mult la mine", a spus Marinel.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Concurentul eliminat din Casa Iubirii a mai spus că în ultima perioadă a deviat puțin de la el însuși și s-a concentrat pe altceva. 

"Nu mai îmi găseam locul, nu am reușit să mă mai deshid și de asta îmi pare rău", a mai spus Marinel. El speră să ajungă la casa lui.

Marinel și-a programat deja nunta- va fi în 2026 de ziua lui de naștere.

Emisiunea ,,Casa Iubirii", o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI