Leacuri babesti. Ceaiul de coada calului se bea 5 zile

Pune la infuzat 30 g de coada calului în 200 ml de apă clocotită. După ce s-a răcit strecoară-l şi împarte-l în trei porţii egale pentru a-l bea de trei ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Tratamentul se face pe o perioadă de cel mult cinci zile.

Leacuri babesti. Florile de galbenele se combina cu alcool

În 500 ml alcool dublu rafinat pune 100 g flori de gălbenele şi lasă-le la macerat timp de două săptămâni în-tr-un borcan închis ermetic şi pus într-un loc ferit de lumină, însă la căl-dură. Compoziţia din borcan trebuie agitată zilnic. După cele două săptămâni, strecoară alcoolul prin tifon şi bea câte o lingură cu 50 ml apă de trei ori pe zi cu 30 minute înainte de masă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Leacuri babesti. Ceaiul din matase de porumb se bea in loc de apa

Dacă ai probleme cu rinichii bea, în loc de apă, ceai din mătase de porumb.  Pune în 2 litri de apă patru linguriţe de mătase de porumb de la Plafar şi lasă să fiarbă timp de 10 minute. Acoperă vasul până când se răceşte şi apoi bea de fiecare dată când îţi este sete pe parcursul zilei.

Leacuri babesti. Nucile verzi se amesteca cu miere

Amestecă 100 g de nuci verzi (culese în luna iunie) tocate cu 100 g de zahăr sau miere de albine şi pune-le apoi într-un borcan închis ermetic. Lasă-le timp de o lună la loc întunecos. Sucul obţinut bea-l de trei ori pe zi înainte de fiecare masă.

Leacuri babesti. Remediile naturiste reprezinta o terapie efiecienta

Inca de pe vremea bunicilor, aceste leacuri babesti pentru dureri de rinichi au fost o solutie excelenta. Chiar si dupa ce medicul prescrie un tratament medicamentos, remediul naturist ramane o terapie aditionala eficienta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si