Close sidebar
Close sidebar

Actriţa Lee Fierro, cunoscută pentru filmul "Fălci", ucisă de coronavirus

Actriţa Lee Fierro, cunoscută pentru filmul "Fălci", a murit din cauza noului coronavirus la 91 de ani.

A.M.S.,

Lee Fierro

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Actriţa Lee Fierro, care a deţinut un rol memorabil în filmul horror clasic regizat de Steven Spielberg "Jaws (Fălci)", a murit duminică, la vârsta de 91 de ani, din cauza complicaţiilor provocate de noul coronavirus, informează Agerpres, care citează DPA.

    Fierro, care a locuit vreme îndelungată pe insula Martha's Vineyard din Massachusetts, a jucat într-o scenă-cheie din filmul realizat în 1975 despre atacurile unui rechin uriaş.

    Citeste si: Nelu Tătaru: Programul de vaccinare trebuie să continue

    Lee Fierro

    Decesul ei a fost confirmat de Kevin Ryan, director artistic la Island Theatre Workshop.

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    El a declarat pentru Martha's Vineyard Times, că Fierro s-a mutat într-un centru rezidenţial asistat din Ohio înainte de a contracta virusul letal.

    Pe parcursul celor patru decenii în care a trăit în zona Martha's Vineyard, ea a predat şi îndrumat peste o mie de copii către teatru, a precizat el.

    Citeste si: Mesajul premierului Orban de Ziua Mondială a Sănătății

    Lee Fierro

    "Singurul cuvânt care îmi vine în minte când mă gândesc la Lee este dăruirea. Am urmărit-o ca actriţă, regizoare şi femeie de afaceri şi apoi am devenit prieteni. Ea a fost profesoara şi mentorul meu", a declarat Ryan pentru Martha's Vineyard Times.

    Citeste si: Reacția emoționantă a unei bătrâne de 90 de ani: „N-am întâlnit atâta binefacere de când mama m-a făcut”

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI