Close sidebar
Close sidebar

Legati cu sfori de pat si lasati sa planga pana la epuizare. Asa sunt tratati bebelusii, numiti "ticalosi", in spitalul din Sibiu

Marturii socante ale unei mame despre tratamentul de care a avut parte fiul ei de numai un anisor in Spitalul de Boli Infectioase din Sibiu. Micutul a fost legat cu sfori de pat, iar asistentele il numeau ticalos si needucat.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-un interviu acordat RFI,   mama unui baietel in varsta de 1 an din Valcea povesteste calvarul prin care ea si micutul au trecut pe durata celor doua internari la Spitalul de Boli Infectioase din Sibiu.

"Am mers sus cu o doamna asistenta. Dansa mi-a luat copilul din brate, a venit cu niste sfori. L-a trantit, la propriu, in pat ca sa il lege de patut. A spus ca aceasta este procedura in spital pentru ca altfel nu stau la perfuzii. I-am explicat ca sunt langa el si ca pot sa o ajut, sa il tin. Mi-a spus ca daca nu imi convine, ma trimit acasa. Am inceput sa plang, m-am emotionat, m-am simtit foarte rau dupa un drum lung. Veneam de la Valcea direct la Sibiu, copilul era rau... Doamna asistenta a continuat in acelasi mod.

Nu am avut decat sa inghit in sec. Pe tot parcursul internarii, vorbeau numai cu <<ticalosule>> si <<needucatule>> in fata mea"  a povestit mama micutului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cand a fost internat a doua oara, mama nu a putut sa fie alaturi de baietel. El a stat trei zile in spital, iar atunci cand l-au luat, era intr-o stare deplorabila. Avea buza sparta, slabise mult si nu se putea tine pe picioare.

"Copiii sunt legati de paturi si stau singuri. Se duc la ei doar ca sa le administreze tratamentul. Asta am vazut cu ochii mei, cat am fost internata acolo prima oara.

Copiii sunt lasati singuri, legati de paturi si plang in continuu. Deci, cand l-am luat, nu se mai putea tine pe picioare. A plans pana acasa. Cand am ajuns acasa s-a tavalit vreo cateva zile. Avea un comportament total diferit fata de cum era de obicei. Nu mai raspundea la niciun om. Sa nu fi vazut oameni in fata ochilor. Mai ales femei. In fiecare noapte avea cosmaruri. Ramasese traumatizat"  a mai declarat femeia.
 

Reprezentantii Spitalului de Boli Infectioase din Sibiu au fost contactati de RFI, dar nu au vrut sa comenteze incidentul.

Interviul complet AICI

Sursa foto: RFI

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI