Close sidebar
Close sidebar

Legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan! Preafericitul si cantareata de muzica populara faceau parte din conducerea unei fundatii caritabile!

Despre legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan se stia in cadrul Fundatiei Omenia, unde ambii ocupau functii importante.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan s-a creat in momentul in care Preafericitul a fost numit presedinte de onoare al Fundatiei Omenia, fondata de catre Minodora Ilie.

Legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan. S-au intalnit la mai multe evenimente caritabile

Cantareata de muzica populara, care a decedat luni seara, la 70 de ani, era deja prim-vicepresedinte al fundatiei, ea si Patriarhul intalnindu-se la cateva evenimente. Din Fundatia Omenia mai fac parte diverse fete bisericesti, oameni de afaceri si politicieni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan: "A vem ca blazon conceptul nepereche si cuvantul intraductibil OMENIA"

Despre legatura dintre Patriarhul Daniel si Ionela Prodan se cunostea in Fundatia Omenia, care se ocupa de evenimente caritabile.  "Analizând realitatea româneasca de după Revoluţia din 1989 nevoile economice, sociale, morale si spirituale în această perioadă de trecere către o societate autentic democratică şi pornind de la ideea că noi, românii, avem ca blazon conceptul nepereche şi cuvântul intraductibil OMENIA, un grup de oameni de bine au pus

bazele Fundaţiei Internaţionale OMENIA.Coordonatele acestei activităţi publice sunt caritatea, reconcilierea şi lupta pentru pace.", se scrie pe site-ul fundatiei. 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI