Close sidebar
Close sidebar

Legatura incredibila dintre politicianul care si-a batut colegul in studioul tv si Marcel Toader! Mirel Palada joaca rugby la aceeasi echipa cu fostul sot al Mariei Constantin!

Marcel Toader a jucat rugby pentru Dracula Old Boys, echipa din care face parte Mirel Palada.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Marcel Toader si Mirel Palada sunt doua personaje controversate, care sunt in prim-plan in ultima perioada. Toader a fost protagonist in scandalul despartirii de Maria Constantin, iar Palada a socat saptamana trecuta, cand l-a luat la pumni pe senatorul Mihai Gotiu, in studioul B1 TV.

Cei doi mai au ceva in comun, pasiunea pentru rugby. Fost mare jucator, Marcel Toader a bifat 30 de selectii pentru nationala Romaniei, a jucat pentru Steaua, iar cariera si-a incheiat-o in Franta. Dupa ce a revenit in tara, Marcel Toader a fost solicitat sa joace pentru echipa Dracula Old Boys, formata din fosti rugbysti.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Toader a facut parte din lot pana acum 2-3 ani, cand a decis sa se retraga, pentrru ca nu mai putea faca fata din punct de vedere fizic. In schimb, la Dracula Old Boys a aparut Mirel Palada, sociolog si fost consilier al lui Victor Ponta. Fan al rugby-ului, pe care l-a practicat in tinerete, Palada a fost primit in Asociatia Dracula Old Boys si figureaza in lotul echipei care participa la diverse competitii amicale.

Mai mult, Palada apare intr-o fotografie in care imbraca un tricou similar celui purtat de Marcel Toader in urma cu cativa ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI