Close sidebar
Close sidebar

Legatura incredibila dintre politistul Eugen Stan si Bogdan Gigina! Ar fi organizat traseul lui Gabriel Oprea, in noaptea in care agentul a murit

Noi dezvăluiri halucinante au ieşit la iveală despre Eugen Stan, poliţistul-abuzator. Mai exact, se pare că acesta ar fi organizat traseul lui Gabriel Oprea, în noaptea în care a murit Bogdan Gigină, susţine jurnalistul Silviu Sergiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistul sustine că  Emanuel Rene Vornicu, seful politistului Eugen Stan, era persoana pe care Gabriel Oprea o contacta pentru a-l informa asupra traseului pe care urma să il parcurgă, care ulterior  il suna pe Eugen Stan, care avea sarcina de a organizat traseul fostului ministru Gabriel Oprea.„Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele 1,2 si 6, adică exact pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea. Din acest motiv, era omul de incredere al lui Oprea, care-l suna personal si-l anunta că trebuie să meargă incolo si-ncoace.

Emanuel Rene Vornicu il folosea pe Eugen Stan pe post de om de incredere, inclusiv de sofer personal. Pe Eugen Stan il puteai găsi in majoritatea timpului in intersectiile apropiate de sediul MAI, dirijand circulatia. Era permanent la dispozitia lui Vornicu.

Cand Oprea suna si anunta că ”in 5 minute plecăm in directia X”, Vornicu punea mana pe telefon, il suna pe Eugen Stan, care, din teren, organiza traseul Interesului National”, scrie Silviu Sergiu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro


De asemenea, el ar fi fost prezent in trafic chiar in noaptea in care s-a produs accidentul in care Bogdan Gigină si-a pierdut viata.

"In seara mortii lui Bogdan Gigină, se pare că scenariul acesta s-a aplicat intocmai.

De aceea, Eugen Stan ar putea fi un martor important in dosarul tragicului accident. Dosar pe care DNA nu l-a trimis incă in judecată, desi doamna Kovesi ne asigura că o va face pnă la sfarsitul lui 2017.

Ar cam fi timpul, pentru că au trecut doi ani de atunci…", mai scrie jurnalistul Silviu Sergiu.
Preluare wowbiz.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI