Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Emi Pian. Detalii neștiute despre uciderea lui Emi Pian care a zguduit lumea interlopilor din România. Florin Mototolea, alias Emi Pian, conducea clanul Duduianu din București. El a fost ucis noaptea trecută pe o stradă din Capitală, chiar de un cunoscut de al său.

legătură jador și emi pian

legătură jador și emi pian

legătură jador și emi pian

Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Emi Pian. Detalii neștiute despre uciderea interlopului

Uciderea lui Emi Pian a pornit de la o partidă de barbut. Napi, liderul unei grupări mafiote din zona Chitila, l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian. Apropiații clanului afirmă că fiul lui Napi ar fi fost adevăratul ucigaș, însă anchetatorii nu au putut face momentan nici o declarație în acest sens.

legătură jador și emi pian

legătură jador și emi pian

legătură jador și emi pian

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

Citeste si: Un cunoscut interlop din Capitală a fost ucis noaptea trecută

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Cine este, de fapt, Nicolas de la Puterea Dragostei?

Citeste si: Prima idilă din casa „Puterea Dragostei”, sezonul 3. Alexandra și Mihai un posibil cuplu

În prezent, mai multe echipe de Poliție dar și anchetatori se află în fața Spitalului Universitar din Capitală unde urmează să le ia declarații bărbaților implicați în scandalul petrecut noaptea trecută.

legătură jador și emi pian

legătură jador și emi pian

legătură jador și emi pian

Tatăl lui Emi Pian s-a stins din viață la scurt timp după ce fiul său a decedat. Bărbatul nu a putut suporta tragica veste.

Citeste si: Mariana de la "Puterea Dragostei", reacție dură după ce a fost comparată cu o fostă concurentă: "Îmi spui și mie ce asemănări există?"

Emi Pian era cunoscut pentru chefurile pe care le dădea și sumele enorme pe care le cheltuia aducând maneliști celebri să-i cânte, cum sunt Florin Salam sau Jador.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si