Close sidebar
Close sidebar

Legătura secretă dintre Ioana Filimon şi Ştefan Mandachi, românul care a făcut un metru de autostradă! Afaceristul a invitat-o la inaugurarea unui restaurant!

Se poate spune că aceasta este legătura secretă dintre Ioana Filimon şi Ştefan Mandachi.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Aceasta este legătura secretă dintre Ioana Filimon şi Ştefan Mandachi. În urmă cu doi ani, actuala protagonistă de la Fermă a fost solicitată de Mandachi să prezinte evenimentul de uinaugurare al unui restaurant pe care afaceristul l-a deschis la Timişoara. Ioana, care era Miss România, i-a avut alături pe kicboxerul Bogdan Stoica şi boxerul Flavius Biea.( vezi cum a devenit Mandachi milionar în euro)

Legătura secretă dintre Ioana Filimon şi Ştefan Mandachi:  “La deschiderea noului restaurant voi fi păzită de doi campioni mondiali"

“La deschiderea noului restaurant voi fi păzită de doi campioni mondiali, Flavius Biea și Bogdan Stoica”, a postat atunci Ioana.

Ştefan Mandachi are o afacere care s-a dezvoltat spectaculos în ultima perioadă. Este vorba despre un lanţ de restaurante fast-food care s-a răspândit în toată ţara.  “Pornită de la zero, în doar cinci ani, compania sa a ajuns la 31 de restaurante, dintre care 11 sunt proprii, iar restul sunt controlate de șase francizați”, a scris site-ul cu profil economic newmoney.ro

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Legătura secretă dintre Ioana Filimon şi Ştefan Mandachi. Afaceristul a cheltuit 4.500 de euro pentru "Monumentul Autostrăzii" 

Acum se ştie despre legătura secretă dintre Ioana Filimon şi Ştefan Mandachi.

Mandachi a devenit celebru după ce, pe 15 martie, a inaugurat primul metru de autostradă din Moldova. Afaceristul a susţinut că a făcut investiţia cu resurse proprii. Mandachi a cheltuit 4.500 de euro ca să construiască "Monumentul Autostrăzii", în semn de protest faţă de faptul că România nu are autostrăzi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI