Close sidebar
Close sidebar

Legendarul Pele, în stare tot mai gravă. Ce spun apropiații

Pele este în stare tot mai gravă. Se pare că bolile sale avansează, arată raportul medical. Fostul fotbalist se tratează în prezent și pentru o infecție respiratorie.

Laura Macovei,

Legendarul Pele, în stare tot mai gravă. Ce spun apropiații

[Sursa foto: Facebook/ Pele]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La 82 de ani, Pele se confruntă cu mai multe probleme de sănătate care îi pun viața în pericol. Fostul fotbalist brazilian are cancer de colon de doi ani și în noiembrie a fost din nou internat.

Sărbători petrecute în spital

Va petrece Crăciunul în spital ”, a scris fiica lui pe Instagram. 

Citește și: Familia lui Pele, mesaj în legătură cu starea fotbalistului: „El va fi bine. Va vedea Brazilia câştigând trofeul a şasea oară”

Pele a trecut prin multe momente dificile în ultimii ani. Anul trecut, s-a operat de o tumoare la colon, care i-a fost detectată cu ocazia unor examene medicale de rutină. Ulterior, el a început un ciclu de sesiuni de chimioterapie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De atunci, starea de sănătate a lui Pele a fost în balanță, întrucât nimeni nu transmitea informații concrete. Pele s-a retras în cele din urmă în locuinţa sa de pe litoralul din Sao Paulo, alături de familie şi prietenii apropiaţi, departe de atenţia presei.

Citește și: Povestea lui Marius, bărbatul care nu a participat la serbarea fiicei sale pentru că era rușinat de cum era îmbrăcat

În luna aprilie, Pele a anunţat că aşteaptă cu nerăbdare să vadă selecţionata ţării sale câştigând un nou titlu suprem, la Cupa Mondială din Qatar. Cu toate acestea, Brazilia a fost eliminată în sferuri, de Croația. 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI