Close sidebar
Close sidebar

Legume proaspete, sos dulce-acrisor si ierburi aromate, ingredientele pentru cele mai delicioase parjoale de post. Totul e gata in mai putin de o ora

Legume proaspete, sos dulce-acrisor si ierburi aromate... Iata cum puteti sa gatiti parjoale delicioase fara sa folositi pic de carne! ##VIDEO17566##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Marius Muntean, bucatar:" O sa facem o reteta de vara, o sa folosim un cocktail de legume, plin de vitamine si arome si anume o sa facem parjoale de legume”.

Aveti legume la indemana?! Daca da, fie postul cat de greu, nu veti duce dorul carnii!

Invatam sa gatim impreuna gustoasele parjoale! Ca sa ne apucam de treaba, aveti nevoie de ciuperci, cartofi fierti in coaja, dovlecei, ciuperci shimeji, ceapa verde, rosii in bulion, ardei, salata, rosii cherry, rucola, patrunjel, busuioc, usturoi, pesmet, faina alba, lamaie, ulei de masline, sare si piper.

Este o reteta foarte simpla. Daca avem un robot sau o masina de tocat acasa, merge foarte repede 03.04

Taiati cartofii fierti si restul legumelor cubulete mici, apoi aruncati-le in blender. Scopul nostru nu e sa le facem piure, asa ca putem sa adaugam inauntru si cateva fire de patrunjel verde si busuioc.

Citeste si: El este Ghiță, tânărul în vârstă de 29 de ani, care și-a pierdut viața într-un groaznic accident, în Maramureș. Bărbatul a murit pe loc după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: Șoc în timpul unei execuții, în SUA. Ce a făcut un bărbat chiar înainte de a muri- antena3.ro

Marius Muntean, bucatar:" O sa bagam doi catei de usturoi si putin ulei de masline. Neavand niciun fel de grasime in interior, o sa aiba nevoie de ulei de masline ca sa se lege toata compozitia”.

Adaugati apoi doua- trei linguri de pesmet in compozitie si amestecati totul foarte bine.

Marius Muntean, bucatar:" Inainte sa le prajim o sa punem putina faina intr-o farfurie.

O sa incepem sa modelam cum vrem noi”.

Dupa doar cateva minute de cand ne-am apucat de treaba, chiftelutele sunt gata de pus in tigaie!

Cat se prajesc bine pe ambele parti, pregatiti sosul de rosii.

Puteti sa optati, daca doriti, pentru rosii proaspete. Important este sa le decojiti bine inainte si sa-i adaugati un catel de usturoi.
Odata ce rosiile ajung pasta sunt gata de fiert. Cat timp le ia sa dea in clocot, amestecati cateva frunze de rucola, putina salata iceberg si rosii cherry, apoi adugati peste ulei de masline, zeama de lamaie, putina sare si ciupercutele shimeji.

In mai putin de o ora, totul este gata!

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI