O veste tristă în România. Un mare artist a pierit. Legendarul baterist al trupei Compact s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani, după o luptă grea cu boala. Anunțul decesului a fost făcut de primarul orașului Câmpia Turzii, acolo unde Leluț Vasilescu era cetățean de onoare.

Trupa Compact- o legendă în România

Formația Compact este una dintre cele mai cunoscute și longevive trupe românești, fiind înființată în anul 1977.

Melodiile formației s-au bucurat de un real succes în peisajul muzica autohton, iar versurile pline de sens și emoții au rezistat proba timpului.

Citește si: Georgiana a murit la 31 de ani. Tânăra visa să fie mamă

În ciuda evenimentelor care au afectat pe moment imaginea formației, datorită conflictelor care au existat între membri, precum și înlocuirea unora dintre ei, succesul pe plan muzical a reușit să depășească orice barieră, soliștii fiind în vogă chiar și în zilele noastre, într-un context muzical foarte concurențial.

La trei ani distanță de la moartea solistului formației Compact, Leo Iorga, răpus de o boală incurabilă, pierderea toboșarului Leluț Vasilescu aduce din nou multă tristețe în rândul românilor.

lelut-vasilescu-a-murit

Membrii trupei Compact.

[Sursa foto: Arhivă]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește si: Una dintre cele mai iubite starețe, din țară, a decedat

Primarul Câmpiei Turzii a făcut tristul anunț. El este un bun prieten al artistului. Edilul a avut doar cuvinte de laudă de transmis în memoria prietenului său, transmițând în același timp sincere condoleanțe familiei.

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu.

Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!

Cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii, Leluț Vasilescu a promovat, cu drag și mândrie, orașul în care s-a născut, iar pentru el, Câmpia Turzii era, mereu, locul unde revenea cu drag de fiecare dată.

În acest moment trist, pentru familia Vasilescu și pentru toți fanii muzicii rock din România, transmit un mesaj de condoleanțe tuturor celor care l-au apreciat pe bateristul trupei Compact, Leluț „Megastarul” Vasilescu!

Dumnezeu să-l odihnească întru Slava Sa!”, a transmit primarul orașului Câmpia Turzii pe o rețea socială.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește si: Doliu în lumea jurnalistică! Frédéric Leclerc, de la BFMTV, a fost ucis în Ucraina

Leluț Vasilescu era denumit „megastar”. Cântărețul se luptă de ani de zile cu probleme grave de sănătate. El a suferit o intervenție chirurgicală dificilă pe cord, după ce medicii i-au spus că, fără o valvă nouă, inima sa nu mai putea funcționa în parametri normali.

La doi ani după această operație, artistul a revenit pe scenă unde îi plăcea cel mai mult. Acum, Leluț Vasilescu va cânta în ceruri.

Citește si: Doliu în muzica românească. Fostul toboșar ar trupei Compact s-a stins din viață: ”A plecat într-o lume mai bună”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si