Mama adolescentei, stabilită în Italia, a lansat un apel pe Facebook în încercarea de a-și găsi fiica dispărută. Femeia crede că minora a fost răpită din Italia și dusă în Germania.

Citeste si: „Gülperi”, o poveste impresionantă despre speranță și puterea de a merge mai departe! Ce spune Nurgul Yesilcay despre rolul dramatic pe care îl interpretează în serialul care debutează mâine seară, la Kanal D!

Citeste si: Demersurile MAE în cazul românului arestat în India. Tânărul a fost vizitat de consulul Ambasadei României la New Delhi

Citeste si: Culmea ironiei: polițistul care sfidează legea! Cum a fost surprins circulând cu mașina pe o șosea din Satu Mare

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Ioana Botezatu, mama tinerei, crede că fiica ei ar fi putut fi răpită de un tânăr pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare şi despre care ştie că face trafic de minori în Germania. Letizia Diana, copila de 17 ani, locuieşte împreună cu mama ei în oraşul Conegliano (provincia Treviso, Italia).

Tânăra româncă dispărută are 17 ani, părul roşcat şi o înălţime de 1,60 metri.

La momentul dispariției, fata purta o geacă de culoare verde cu glugă, blugi albaştri, iar în picioare avea o pereche de încălţăminte 'Converse' de culoare neagră.

Letiția, căutată cu disperare de familie! Mama ei susține că ar fi fost răpită și dusă în Germania: "Ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica!"
Letiția, căutată cu disperare de familie! Mama ei susține că ar fi fost răpită și dusă în Germania: "Ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica!"

Citeste si: Câte volume are, de fapt, dosarul Caracal! La procurori au ajuns doar 7 ”Am studiat o parte din dosar...rând cu rând”

Citeste si: Fata de 13 ani dispărută dintr-un centru de protecţia socială din Slatina, găsită la Caracal

Citeste si: Luiza și Alexandra ar fi fost găsite! Primele cuvinte ale fetelor: "MI-A…"

"Ştim că e împreună cu un băiat pe nume Bogdan Oprea, de 27 ani, şi se pare că a dus-o în Piacenza unde locuieşte sora lui. Un prieten de-al lor ne-a spus că acesta face trafic de minori şi vrea să o ducă în Germania. Ajutaţi-mă să îmi găsesc fiica! Vă rog, sunt disperată!", a scris Ioana Botezatu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si