Gonea pe sosea cand a fost oprit dupa ce radarul l-a prins cu o viteza ametitoare prin localitate. E un semn de la Dumnezeu, spun oamenii, care-i condamna pe cei doi ca au petrecut in Sfantul Post al Pastelui.

Citeste si: Dupa o casnicie esuata cu fostul presedinte al Mexicului, celebra actrita Angelica Rivera traieste o idila cu Edurado Yanez!

Claudiu Manda si Olguta Vasilescu se intorceau de la petrecerea de nunta spre Bucuresti cand au fost trasi pe dreapta.  Radarul le-a inregistrat masina gonind prin localitatea Mihailesti, judetul Giurgiu, cu 125 de kilometri la ora.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

S-ar fi grabit pentru ca senatorul PSD sa ajunga in Parlament, doar ca scuza n-a tinut in fata politistilor care l-au amendat si i-au suspendat permisul de conducere pe trei luni.

Nu asta a infuriat-o pe Olguta Vasilescu, ci faptul ca cineva din politie ar fi strecurat informatia rapid in presa.

Citeste si: Un bărbat din Bacău și-a omorât soția în bătaie pentru că nu a găsit mâncare acasă. Cine era în camera alăturată

Oamenii s-au grabit sa comenteze intamplarea ca pe o pedeapsa divina. I-ar fi lovit ghinionul, spun unii credinciosi, pentru ca au incalcat randuiala bisericeasca si-au facut nunta mare in Sfantul Post al Pastelui. "Nu stiu daca i-a batut Dumnezeu, dar politaiul ala este de felicitat. Astea sunt raritati, ca de obicei, cu demnitarii se cam poarta cu manusi.", spun oamenii.

La o zi dupa dansul mirilor, dar fara sa faca legatura cu numele celor doi politicieni, inaltii prelati ai bisericii au dat un comunicat de presa in care preciza ca postul presupune infranare si indepartarea de

la bucuriile vietii ingaduite de Dumnezeu, cum ar fi petrecerile cu mancare, muzica si dans.

Citeste si: Dariana a fost omorâtă în Belgia. A fost spulberată pe o trecere de pietoni

Cei care nu se pot abtine sfideaza si batjocoresc randuiala, mai puncteaza preotii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si