Close sidebar
Close sidebar

Lia Olguta Vasilescu si senatorul PSD Claudiu Manda, nuntă de lux! Imagini de la marele eveniment

Chef mare în aceasta seara în Dolj. Peste 500 de oameni sunt asteptati sa se distreze alaturi de fostul ministrul al muncii, Lia Olguta Vasilescu, si senatorul PSD Claudiu Manda la petrecerea de nunta.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre invitatii de seama se numara Liviu Dragnea si Viorica Dancila.

Dupa ce s-au casatorit religios chiar de Dragobete, astazi Olguta Vasilescu si Claudiu Manda se pregatesc de o petrecere care va rasuna in intreaga comuna doljeana Isalnita.

Pregatirile pentru marea petrecere au inceput de la prima ora. Restaurantul din Isalnita apartine nasului de cununie al mirilor, care este si edilul comunei. Meniul sofisticat a fost adus inca de la ora 14:00, atunci cand primele masini isi faceau deja aparitia.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Eroul din Satu Mare, PRINS cu minciuna! O țară întreagă l-a felicitat atunci când a donat o parte din ficatul său unei necunoscute, ÎNSĂ acum este în AREST

Teodora Argint: "Petrecerea din aceasta seara are loc intr-o locatie de lux din comuna Isalnita, unde vor fi invitate peste 500 de persoane, printre care si Liviu Dragnea, Viorica Dancila, dar si Calin Popescu Tariceanu.

In ce priveste aranjamentele florare, mesele invitatilor vor fi pline de lalele mov, pentru ca acestea sunt florile preferate ale Olgutei Vasilescu. Mancarea va fi si ea una speciala, dar cu siguranta nu vor lipsi nici meniurile traditionale, printre care si sarmalele"

Surse din politica spun ca daca Olguta va fi de acord, se va pastra si traditia furatului miresei. Aceasta nu se va imbraca in rochie de mireasa, pentru ca este la a doua casatorie, insa va purta un costum elegant, creat de designeri celebri.


In luna ianuarie, mirii si-au facut ca dar de nunta o vila, care este situata intr-o zona centrala a Craiovei. La vremea respectiva, Claudiu Manda spunea ca pretul imobilului ar fi costat in jur de 230 mii de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI