Close sidebar
Close sidebar

Liberalii promit ca vor elimina pensiile speciale inca din prima luna de mandat. Alina Gorghiu: "PNL nu accepta privilegii si imunitati"

Liberalii promit ca vor renunta la pensiile speciale inca din prima luna de mandat, a declarat copresedintele partidului Alina Gorghiu, precizand ca PNL NL ''nu accepta privilegii si imunitati'.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Colegii mei vor fi cei care din prima luna de Parlament vor trebui sa renunte la acele pensii speciale, pentru ca PSD nu viseaza decat privilegii, nu viseaza decat stipendii, nu viseaza decat bani în plus nemeritati. Ori vrem sa fie acelasi lucru pentru toata lumea, de la imunitate la salarii, la pensii ori vrem sa avem categorii de privilegiati. Eu sunt în fruntea unui partid care nu accepta privilegii si imunitati" a declarat Alina Gorhgiu în fata alegatorilor, potrivit b1.ro.

Totodata, Gorghiu a lansat un atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care il compara cu noul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

"A facut din Teleorman un pol de saracie în Romania, rata somajului este mai mult decat dublu decat cea la nivel national. Va las sa ghiciti, o fi Dodon? E Dragnea oameni buni!", le-a spus Gorghiu alegatorilor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI