Close sidebar
Close sidebar

Liberalul Jenor Beudean despre bataia pe care i-a dat-o unei femei pe strada! "Sa zica mersi ca e in viata!"

Politicianul liberal Jenor Beudan a batut o femeie in mijlocul strazii la Bistrita Nasaud. Femeia i-a lovit masina politicianului cu piciorul, iar acesta s-a aparat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din imaginile surprinse de camerele de luat vederi se vede cum femeia traverseazain timp ce vorbeste la telefon si pe culoarea rosie a semaforului. Jenor Beudean, aflat la volanul masinii sale, a plecat de pe loc cand s-a facut verde si aproape a acrosat-o pe tanara. Aceasta s-a intors nervoasa si a lovit masina cu piciorul. Cateva minute mai tarziu, omul a parcat si s-a dus sa ii ceara socoteala. A bruscat-o si lovit-o pe tanara chiar in mijlocul strazii.

"Imi pare rau, sincer, regret incidentul, dar mai bine trebuia sa imi multumeasca ca a ramas cu viata, decat sa imi dea cu piciorul in autoturism. am facut o plangere doamnei si din inregistrarile trimise de Politia Romana se vede ca este vinovata pentru trecerea pe culoarea rosie si lovirea autoturismului", a spus Jenor Beudean, noteaza cei de la Digi 24.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI