Close sidebar
Close sidebar

Lider de sindicat, confirmat cu COVID-19: "Ambii mei plămâni au fost afectați. Nu este de glumă!"

Președintele Sanitas București, Viorel Hușanu, a fost confirmat cu COVID-19. Acesta spune că investigațiile arată că plămânii săi au fost afectați în proporție de 25-50%. El are un mesaj pentru cei care cred că această boală este o banalitate: "Nu este de glumă".

Andreea Stoica,

Președintele Sanitas București, Viorel Hușanu

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Hușanu a scris, pe Facebook, că este în cea de a unsprezecea zi de boală și că nu are încă nici gust și nici miros.

"Sunt în a cea de-a 11 zi de când am COVID și va spun răspicat celor care încă credeți că este banalitate: nu este de glumă! Miros încă nu am. Gust....micii sau pâinea au același gust. Este depresiv să nu mai fie nimic că înainte. Rezultatul evaluării CT arată că ambii mei plămâni au fost afectați, iar procentul de 25 -50% îmi cam da fiori. Protejați-vî! Protejați-i pe cei din jurul vostru", a scris liderul Sanitas București.

El a postat și buletinul de investigații, care arată că are ambii plămâni afectați.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Este cumplit, nu doresc nimănui să treacă prin acest episod"

Liderul Sanitas București a spus, la Digi 24, că sunt infectați și copiii și soția sa.

"De la începutul infectării am trecut prin toate simptomele posibile, de la dureri musculare, dureri în gât, tuse, temperatură și așa mai departe, pierderea mirosului, gustului și încă persistă tusea(...). Este cumplit, nu doresc nimănui să treacă prin acest episod, mai ales că toată familia mea este infectată, toți suntem acasă, mă îngrijoreazăcopiii, mă îngrijorează soția, nimănui nu i-aș dori să treacă prin acest lucru.

Am făcut apel ca lumea să se protejeze, pentru că nu este glumă”, a afirmat Viorel Hușanu.

Președintele Sanitas București, Viorel Hușanu

4.013 cazuri noi de coronavirus în România

Până ieri, 15 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

125.009 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.013 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI