Close sidebar
Close sidebar

Liderul ”Frăției Ortodoxe” a înființat ”un grup de bărbați puternici” care să salveze fetele abuzate!

Dan Ciprian Grăjdeanu este liderul ”Frăției Ortodoxe” și a anunțat că vrea să se implice și să încerce să oprească traficul de femei și copii.

C.L.,

Liderul ”Frăției Ortodoxe” a înființat ”un grup de bărbați puternici” care să salveze fetele abuzate!

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Liderul ”Frăției Ortodoxe” a anunțat că a înființat un ”grup de acțiune de bărbați puternici, care dacă vom fi apelați la un număr pe care-l vom lansa, vom merge noi și vom scoate fetele abuzate din mâna criminalilor, a proxeneților protejați de politicieni și serviciile secrete, dacă aceștia nu o fac”, este mesajul lui Dan Ciprian Grăjdeanu.

Citeste si: “Alexandra și Luiza sunt în viață”. FBI, concluzia care dă totul peste cap în cazul Caracal

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Luis Lazarus, atac fără precedent la adresa procurorilor din cazul Caracal: ”Măi, șobolanilor! Cât tupeu nesimțit sa ai ca sa iei pe sus mama unei fete dispărute?”

Liderul ”Frăției Ortodoxe” a înființat ”un grup de bărbați puternici” care să salveze fetele abuzate!

Dan Grăjdeanu a anunțat că oamenii săi vor ieși în stradă

Într-un anunț făcut pe pagina sa de facebook, Dan Grăjdeanu a anunțat că oamenii săi vor ieși în stradă „pentru a opri această protejare a clanurilor mafiote, săvârșită de politicienii corupți și de serviciile speciale ale statului”.”Ne apărăm copiii cu toată energia. Instituțiile statului au cam renunțat la asta”. Acțiunea liderului ”Frăției Ortodoxe” a pornit de la ”cazul Caracal”, după răpirea celor două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. 

Dan Ciprian Grăjdeanu, liderul Frăţiei Ortodoxe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, susține că a stârnit o luptă pentru învierea neamului românesc, iar toate acțiunile organizate de acesta au acest scop..

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI