Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Lidia Buble a fost trimisă în judecată pentru dare de mită

Lidia Buble a fost trimisă în judecată pentru dare de mită. Alături de cântăreață sunt judecați și doi polițiști.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

VIDEO- Lidia Buble, trimisă în judecată 

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de către procurorii DIICOT. Blondina este acuzată că a dat mită unor organe ale Poliției Române, care doreau să o testeze cu aparatul etilotest. Alături de cântăreață, au mai fost trimiși în judecată alți patru oameni. Printre ei se numără și doi agenți ai Brigăzii Rutiere a Capitalei care ar fi luat mită.

Citeste si: VIDEO| Dana Budeanu, vizată de un dosar penal

Buble a fost trimisă în judecată împreună cu polițiștii Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, precum și cu Laurențiu Cristian Ciupercă și Dragoș Ștefan Presură.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și va intra în procedură de cameră preliminară, la finalul căreia va începe judecata pe fond.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Lidia Buble, interzis de sexy în vacanța fără Răzvan Simion! Cu cine a mers la mii de kilometri distanță

Se pare că ancheta ar fi început în vremea stării de urgență din 2020. Artista se întorcea acasă, la volanul mașinii sale, când ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere a Capitalei. Cei doi agenți, Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, i-ar fi cerut vedetei să sufle în aparatul etilotest.

Cântăreața vorbea la telefon, pe speaker, cu un amic. Ea l-a întrebat ce să facă. Bărbatul a sfătuit-o să nu sufle în aparat și să le ofere bani polițiștilor.

Discuția dintre cântăreață și oamenii legii a fost ascultată de către procurori

Surse din anchetă au declarat, pentru Gîndul.ro, că artista ar fi reușit să-i convingă pe polițiști să accepte o sumă de bani și s-o lase să plece.

Blondina nu a avut bani la ea, așa că agenții rutieri au însoțit-o până acasă.

Citeste si: “Vulturii de noapte”, revenire in forta! Maine seara, Lidia Buble, Connect-R si Tania Popa se intrec in talente ascunse! #Afla si ce vedeta de top a facut piure cu bormasina!

Când a ajuns acasă, Buble și-a dat seama că nu are bani cash. Ea și-a luat un card și a mers la un bancomat, de unde ar fi scos suma pentru care s-a învoit cu agenții Brigăzii Rutiere.

Lidia Buble are probleme cu legea.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit anchetatorilor, telefonul bărbatului sunat de Lidia Buble era monitorizat de DIICOT într-un dosar de crimă organizată. Mai mult, în timpul negocierilor cu polițiștii, cântăreața nu ar fi închis telefonul, iar anchetatorii ar fi auzit întreaga discuție.

Ca urmare, procurorii DIICOT au deschis și un dosar de corupție, pentru fapte de instigare, dare și luare de mită.

Citeste si: Lidia Buble, anunțul mult așteptat de fani: „Vreau să mă mărit!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI