Close sidebar
Close sidebar

Limuzina lui Nicolae Ceauşescu s-a vândut la licitaţie! Bijuteria din 1973 s-a dat cu 49.500 de euro!

De curând, limuzina lui Nicolae Ceauşescu s-a vândut la licitaţie. Este vorba despre un Mercedes fabricat acum 45 de ani.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Recent, limuzina lui Nicolae Ceauşescu s-a vândut la licitaţie.  “Tovarăşul Nicolae Ceauşescu, fostul dictator al României, a fost un mare împătimit al maşinilor scumpe. Unul dintre autoturismele sale preferate s-a vândut la o licitaţie. Ceauşescu ar fi fost ”mândru” să afle că banii încasaţi au fost donaţi unei organizaţii caritabile ce ajută orfanii din ţara noastră”, a dezvăluit revista Auto Bild. 

Limuzina lui Nicolae Ceauşescu s-a vândut la licitaţie: "M aşina se află într-o stare deosebit de bună"

„Autoturismul, un Mercedes-Benz 350 SL din 1973, a fost scos la licitaţie. Acesta a fost echipat special pentru Ceauşescu, ceea ce înseamnă că încă dispune de staţia de emisie-recepţie pe unde ultrascurte cu care Ceauşescu asculta frecvenţele Securităţii.

În 1997, celebrul Mercedes a fost cumpărat de Conor Hughes, dar din 2007 nu a mai fost condus. Cu toate acestea, maşina se află într-o stare deosebit de bună”,  a mai notat revista.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Limuzina lui Nicolae Ceauşescu s-a vândut la licitaţie. B anii au ajuns în cadrul unei fundaţii de caritate

Nu mulţi ştiu că limuzina lui Nicolae Ceauşescu s-a vândut la licitaţie.

 “Maşina este complet originală şi afişează pe bord doar 17.500 de kilometri. Pentru un plus de autenticitate, fostul proprietar a păstrat anvelopele cu care a fost echipat autoturismul atunci când a ieşit pe poarta fabricii. Pentru împătimiţi, Mercedesul lui Ceauşescu a fost din cea de-a treia generaţie (R107), care s-a fabricat între 1972 şi 1989. Versiunea 350 SL dispunea de un motor V8 cu o capacitate de 3,5 litri, ce producea 200 de cai-putere şi un cuplu de 286 Nm.
Acesta consuma 18,5 l/100 km şi era dotat cu o cutie manuală. Preţuitul Mercedes-Benz 350 SL a fost vândut cu suma de 49.500 de euro, iar banii au ajuns în cadrul unei fundaţii de caritate”
, s-a mai scris despre maşina lui Ceauşescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI