Close sidebar
Close sidebar

Linistea unui sat, tulburata de festivalul swingerilor din Europa. Peste 700 de oameni vor participa la eveniment

Aproximativ 700 de persoane vor participa la Festivalul "Swingfields", dedicat swingerilor, care va avea loc pe 30 iunie in apropiere de satul Flaxey,Gloucestershire, Marea Britanie.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Timp de trei zile, swingerii vor petrece in padurea de langa micul sat englezesc. Acestia vor sta in corturi si printre evenimentele anuntate se numara luptele sexy in jeleu, spectacolele de muzica. In plus, cei care participa la festival au la dispozitie cazi de tip jacuzzi, incapatoare pentru mai multe persoane. Potrivit adevarul.ro, un bilet la festival pentru un cuplu costa 180 de lire sterline, 150 de lire sterline pentru barbaţii care vin neinsotiti si ceva mai putin pentru femeile singure, 100 de lire sterline, pentru a incuraja participarea.

Cei 200 de locuitori din satul Flaxey nu sunt atat de incantati ca a patra editie a festivalului “Swingfields” are din nou loc langa catunul lor.

"Să spunem doar că, atunci când am văzut un banner cu cuvintele 3 este numărul magic şi o varietate de imagini interesante, am ştiut că acesta nu este doar un festival de muzică obişnuit ”, declara anul trecut un localnic.


Citeste mai mult aici


Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI