Close sidebar
Close sidebar

Lipsa curentului electric face victime în Timiș! Un bărbat a murit carbonizat, din cauza unei lumânări aprinse

La 5 zile după ce, viscolul a lovit în vestul ţării, zeci de localităţi sunt în continuare fără energie electrică. Localnicii trăiesc un coşmar pentru că, nu au nici curent, nici apă. Într-o comună din Timiş, un om a murit carbonizat în casă din cauza unei lumînări aprinse.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe un frig naprasnic si cu mainile goale, Marioara isi umple o galeata cu zapada din fata casei. N-are nici apa, nici lumina de 5 zile.

Localnica din Belintz si-a cumparat lumanari, dar ii e teama sa le mai foloseasca. Ieri, un vecin de-al ei a murit carbonizat in casa dupa ce a uitat lumanarea aprinsa. Chiar si astazi, pompierii se chinuiau sa lichideze valvataia.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In total, 16 mii de locuitori din Timis nu au curent electric dupa urgia de sambata. Valentin, tatal a trei copii, e disperat si acuza si el autoritatile de proasta gestionare.

Din cele 35 de localitati rupte de realitate, comuna Belint e momentan cea mai afectata. Viceprimarul comunei spune ca autoritatile au uitat de ei si ca nicio echipa de la compania de electricitate n-a calcat prin localitate.

Peste 200 de echipe ale companiei de electricitate sunt mobilizate in Banat, dar interventiile au loc, se pare, cu pasi de melc.
Printre cauzele care au produs defectiuni se numara copaci rupti, care au cazut peste liniile de inalta tensiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI