Close sidebar
Close sidebar

Lista celor 224 de localități în care incidența este mai mare de 3 la mie. Recordul de incidență, atins într-o localitate din Sibiu

​Într-un număr de 224 de localități din România incidența cumulată a cazurilor la mia de locuitori este mai mare sau egală cu 3, potrivit datelor oficiale publicate luni.

Razvan Ilie,

În localitățile în care rata de infectare este peste 3 la mie, dar nu depășește 6 la mie, accesul în restaurante, săli de spectacole sau evenimente se poate face pe baza certificatului verde COVID, după cum a decis Executivul în ședința de vineri.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În localitățile în care rata de infectare este peste 3 la mie, dar nu depășește 6 la mie, accesul în restaurante, săli de spectacole sau evenimente se poate face pe baza certificatului verde COVID, după cum a decis Executivul în ședința de vineri.

Citeste si: Capitala, cu un picior in groapa restrictiilor

Cea mai mare rată de incidență este în județul Sibiu, în localitatea Șeica Mică, unde incidența a trecut de 10 la mie. În județele Brăila, Buzău, Covasna, Hunedoara și Tulcea nu e nicio localitate care să fi trecut de 3 la mie rată de infectare.

Noile restricții se extind în toată țara

În fiecare localitate care atinge incidența de 3 la mia de locuitori este necesară convocarea Comitetelor Județene pentru Situații de Urgență pentru adoptarea de măsuri de prevenție și limitare a răspândirii virusului SARS-COV-2, în conformitate cu prevederile Hotărârilor CNSU și a deciziilor luate de Guvernul Cîțu.

Secțiile de Terapie Intensivă pentru bolnavii de COVID 19 din România  sunt aproape pline,  conform datelor furnizate de autorități.

Citeste si: Valul 4- Nici salvarea nu ne mai salveaza

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La nivel naţional, sunt 1.024 de paturi ATI avizate de către DSP dedicate pacienţilor Covid- 19, din care mai sunt libere 175; 184 de paturi în Bucureşti şi 51 libere.

Numărul paturilor ATI avizate de DSP şi dedicate pacienţilor COVID-19 era duminică, la nivel naţional, 1.024,

184 dintre acestea fiind în Bucureşti, relevă date transmise luni de Grupul de Comunicare Strategică, din care rezultă ca la nivelul ţării mai sunt disponibile 175 de paturi, din care 51 în Capitală.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI