S-a despărțit de Bianca Comănici, apoi de Florentina, iar recent au fost lansate tot mai multe zvonuri privind o nouă relație cu Ligi. Concurentul de la Puterea Dragostei a decis să rupă tăcerea si să pună punct speculațiilor! Însă după ce Livian s-a despărțit și de Florentina au și apărut zvonuri privind o relație a acestuia cu Ligi.

Până în prezent, Ligi a fost cea care a infirmat orice zvon în ceea ce-l privește pe Livian, declarând că între ei este doar o prietenie și că sunt angrenați într-un proiect comun.

Livian de la Puterea Dragostei a fost în ultimul timp, în mijlocul mai multor controverse privind relațiile sale. A avut o relație tumultoasă cu Bianca Comănici, cu mai multe suișuri și coborâșuri, însă cei doi au decis să-și spună „adio”.

Motivul despărțirii dintre Livian de la Puterea Dragostei și Florentina

Apoi, a urmat relația cu Florentina, care s-a destrămat recent. Livian a fost cel care a anunțat despărțirea, precizând că relația lor ar fi ajuns într-un punct mort. A spus totul pe rețelele de socializare, pentru a pune punct tuturor speculațiilor.

„După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse…”, este mesajul postat de Livian de la Puterea Dragostei după despărțirea de Florentina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Precum era de așteptat, Bianca Comănici a avut o reacție pe marginea acestui subiect: „Nu ne pasă cine s-a despărțit de cine, el este același, pentru mine și pentru toată lumea. Greșeala este acolo, nu se poate să dea timpul înapoi, din păcate. Va trece timpul și, nu știu, poate ne zice el „am fost forțat, legat cu sfoară, și ținut în piviniță și a trebuit să stau acolo’, dar altfel nu există nicio explicație. Nu există pauză într-o relație, nu există așa ceva. Am râs, am glumit și noi pe story. Râdem că cine râde la urmă râde mai bine”, a spus Bianca Comănici.

Citeste si: Cine este Rareș, noul concurent din casa „Puterea Dragostei”?! Cu cine a dansat bărbatul

Care este adevărul despre relația lui Ligi cu Livian de la Puterea Dragostei

Apoi, au fost lansate tot mai multe zvonuri privind o legătură cu Ligi. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a dorit să lămurească că pe cei doi îi leagă doar o frumoasă prietenie și nu sunt implicați sentimental.

Livian de la „Puterea Dragostei” adevărul despre relația cu Ligi: „Eu cu Ligi suntem într-o relație..”
Livian de la „Puterea Dragostei” adevărul despre relația cu Ligi: „Eu cu Ligi suntem într-o relație..”

Colaborarea lor este doar în plan profesional, a lămurit Livian de la Puterea Dragostei.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

„Este oficial! Am un anunț foarte important! Eu eu Ligi suntem într-o relație…. Suntem într-o relație cu muzica. Sperăm să vă placă!', a menționat Livian.

Citeste si: Maria de la „Puterea Dragostei” pe cale să formeze un cuplu cu Nicos: „Mi-e drag de el!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si