"Am fost scancționat, scos în față și umflat! Sancționat competițional! La încă două galbene, am pecat, descalificat! Am primit galben, primul galben din viața vieții mele din competiție. Am fost singurul care n-a fost eliminat sezoul doi. Am transmis prin televizor sentiment, stare, am transmis Biancăi sentiment, stare și ea mie. Numai roade bune am lăsat în emisiunea asta. Multă lume încearcă să inducă faptul că eu sunt influențat.
Mie imi e de ajuns că imi ziceți voi că sunt câștigător. În mintea mea, în viziunea mea sunt câștigător că am ajuns să trăiesc niște sentimente și să ofer niște sentimente unei persoane care chiar a avut nevoie de ele. A avut nevoie de mine și pentru asta mă simt cel mai câștigat om de pe planeta asta. Eu sunt câștigat înăuntrul meu pentru că știu că mi-am îndeplinit misiunea pentru care sunt aici.", a spus Livian în liveul făcut pe canalul său de Youtube.

Citeste si: Puterea Dragostei. Concurenții, în stare de șoc: Decesul a fost anunțat: ”De ce așa, de ce acum... De ce?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Sergio de la Puterea dragostei. Fotografia ascunsă, până acum, din trecutul lui

Citeste si: Sergio de la Puterea dragostei a reapărut în emisiune. Andreea Mantea anunță decizia radicală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si