Close sidebar
Close sidebar

Livian de la „Puterea Dragostei” își va petrece sărbătorile de iarnă cu Bianca sau cu familia?! „Nu o las singură pe româncuța mea. Mă împart...fac cumva să fie bine”

Livian de la „Puterea Dragostei” a făcut un clip pe o rețea de socializare în care a povestit cum își va petrece sărbătorile de iarnă și alături de cine. „Vă povestesc ce fac de sărbători, haită?” a afirmat Livian Pop.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Concurentul emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D, a transmis că în acest clip va explica în detaliu toate planurile pe care le are și ceea ce își dorește să facă. „Momentan nu mi-au ieșit actele care îmi permit să intru și să ies din Turcia. Cele 90 de zile. Buletinul de Turcia...”.

Citeste si: Cu cine a înlocuit-o Adelin de la ”Puterea Dragostei” pe Ștefania! Imaginile care spun totul

Livian a transmis că pentru el este mai valoros când un prieten îl caută să își petreacă timpul cu el într-o zi oarecare și că nu pune accent pe urările de sărbători.

Preferă să primească într-o zi oarecare un mesaj de bine.

Livian de la „Puterea Dragostei” își va petrece sărbătorile de iarnă cu Bianca sau cu familia?! „Nu o las singură pe româncuța mea.Mă împart...fac cumva să fie bine”

Băiatul a afirmat: „Eu mă simt aproape de familia mea în orice zi, nu doar de sărbători. Și cu prietenii la fel!”. Livian de la „Puterea Dragostei” a zis: „Cum îmi pune ștampila...

Să văd când îmi aprobă plecarea, imediat mă urc în avion și plec. Pe Bianca nu o las singură, nu o las singură pe româncuța mea. Mâncaiaș fălcuțele ei. Mă împart...fac cumva să fie bine, în toate direcțiile.”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, tătic?! "Mama este foarte supărată"

„Orice zi, alături de cei dragi, e o binecuvântare! În orice caz, totul o să fie bine, între mine, Bianca și familia mea. Abia aștept să se termine tot. Pun concentrare doar pe Bianca, strict Bianca.”

a adăugat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: De ce se ceartă Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”! Dezvăluiri exclusive din viața lor de cuplu

Concurentul emisiunii a precizat că își trăiește povestea de dragoste alături de Bianca și că trăiesc împreună momentul. Livian a menționat că își face planuri de viitor alături de iubita sa, Bianca Comănici, și că unul dintre ele este acela de-a dezvolta o afacere proprie.

„Sunt norocos să vă am alături! Sunteți ca și familia mea! O seară minunată!” a încheiat Livian de la „Puterea Dragostei”, clipul video, relizat pentru fanii săi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI